γυμναστικη για τα εντερα | αυτοανοσο | εμβολιασμος τετανου | λαμβλιαση | θηλωμα στο στομα | ισχιακο οστουν εικονες

Μυστήριο σκεπάζει την υπόθεση του γιατρού του ΘριασίουΌλο και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση του διευθυντή της Mαιευτικής Kλινικής του Θριάσιου Nοσοκομείου, Παρασκευά Eλευθεριάδη, που βρέθηκε νεκρός, στις 15 Iουνίου, στο γραφείο του.
Η σύζυγος του κατέθεσε υπόμνημα μέσω των δικηγόρων της ζητώντας να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατ' αγνώστων.
Στο υπόμνημα τονίζεται οτι είναι σχεδόν βέβαιη για την δολοφονία του συζύγου της αμφισβητώντας την γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος που βρέθηκε δίπλα του. Στο υπόμνημα καταθέτει ακόμη νέα στοιχεία, καθώς και σοβαρές παραλείψεις στις αστυνομικές έρευνες

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.