εξετασεις για αρρυθμια | σπασιμο μυτης | μαλακα κοπρανα με μαυρα | ακτινικη χειλιτιδα | πονος δοντι | Elkos Stomaxi

Οι γιατροί δε συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του ...γιατρού τουςΟι γιατροί δεν αποτελούν υπόδειγμα ασθενή, όταν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας καθώς δε συνηθίζουν να ακολουθούν τις οδηγίες τις οποίες θα έδιναν ακόμα και οι ίδιοι, σύμφωνα με τη μελέτη Ιρλανδών επιστημόνων που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του επιστημονικού περιοδικού British Medical Journal.

Στην έρευνα πήραν μέρος 27 γενικοί γιατροί, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήματα που αφορούσαν τη συμπεριφορά τους όταν αρρωσταίνουν και το πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση της υγείας τους.

Από τις απαντήσεις που δόθηκαν φαίνεται ότι οι ιατρικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια παίρνοντας αναρρωτική άδεια, διότι η απουσία ενός γιατρού επηρεάζει σημαντικά τη δουλειά των συναδέλφων τους.

Οι γιατροί είναι επίσης απρόθυμοι να δεχθούν ότι είναι άρρωστοι, ενώ σπάνια ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους, κάτι που συμβουλεύουν τους ασθενείς τους να κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.