Φουσκωμα πισω στο φρονημητη | ατυπη πνευμονια συμπτωματα | ανδρας γεννα γυναικα τικτει

Υπογλώσσιο χάπι για προβλήματα στύσηςΥπογλώσσιο χάπι, που καταπολεμά τα προβλήματα στύσης και δρα σε λιγότερο από είκοσι λεπτά, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε σήμερα το εργαστήριο παρασκευής φαρμάκων Abbott. Το χάπι αυτό, του οποίου η εμπορική ονομασία είναι Uprima, έλαβε θετική γνωμοδότηση από την αρμόδια ευρωπαϊκή υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τα φάρμακα. Τη γνωμοδότηση αυτή θα εξετάσει τώρα η υπηρεσία, η οποία είναι υπεύθυνη για τη χορήγηση αδειών κυκλοφορίας των φαρμάκων στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το νέο αυτό φάρμακο δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα του οργανισμού και στις ζώνες του εγκεφάλου που εμπλέκονται στη διαδικασία της στύσης, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Abbott. ‘Η δράση του φαρμάκου αυτού επιτρέπει την αναπαραγωγή της φυσικής διαδικασίας στύσης στον άνδρα και για το λόγο αυτό η δράση του είναι ριζικά διαφορετική από αυτή των άλλων φαρμάκων για τις δυσλειτουργίες της στύσης, τα οποία λαμβάνονται από το στόμα’, τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ότι το νέο αυτό φάρμακο δεν περιορίζεται στην αφύπνιση των αισθήσεων, αλλά ενεργοποιεί μια σειρά διαδικασιών του νευρικού συστήματος με τις οποίες ‘διατηρείται’ η στύση τον απαραίτητο χρόνο. Περίπου τριάντα εκατομμύρια Ευρωπαίοι υποφέρουν από προβλήματα στύσης. Το μόνο άλλο σκεύασμα που λαμβάνεται δια της στοματικής οδού για την αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης είναι το χάπι ‘Βιάγκρα’ των εργαστηρίων Pfizer.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.