ανατομια σωματοσ | πλευριτιδα | εκλαμψια | ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ | ποια ειναι η σωστη αναπνοη;

Ελληνες Γιατροί του Κόσμου στην ΙνδίαΗ πρώτη αποστολή γιατρών του ελληνικού τμήματος της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου αναχωρεί σήμερα το απόγευμα με προορισμό το Νέο Δελχί, από όπου και θα κατευθυνθεί στις περιοχές που πλήγησαν από το σεισμό. Η αποστολή αποτελείται από δύο γιατρούς και συγκεκριμένα από τον κ. Νικήτα Κανάκη και την κ. Ηρώ Βαρσάμη, αντιπρόεδρο της οργάνωσης ενώ θα ακολουθήσει και άλλη, η οποία θα αποτελέσει και την κύρια αποστολή των Γιατρών του Κόσμου. Η επόμενη αυτή αποστολή θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες, με στόχο την ενίσχυση του έργου της οργάνωσης στην περιοχή.

Βασικός σκοπός της πρώτης αποστολής είναι η εκτίμηση του μεγέθους της καταστροφής του σεισμού και των αναγκών των αστέγων, καθώς και η προετοιμασία για την ανάπτυξη του βασικού δικτύου των Γιατρών του Κόσμου στην Ινδία, με ταυτόχρονη παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Στο μεταξύ η Ελλάδα προσφέρει εκατό εκατομμύρια δραχμές ως ενίσχυση προς τους σεισμοπαθείς, ενώ ταυτόχρονα δύο αεροσκάφη C-130 κατευθύνονται ήδη προς την Ινδία με φορτίο διακόσιες σκηνές. Οι Γιατροί του Κόσμου αποστέλουν φορτίο με τρεις χιλιάδες κουβέρτες, σκηνές και φάρμακα, που βρίσκονται στα αποθέματά τους, ενώ σύντομα αναμένεται κινητοποίηση της οργάνωσης, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να συνδράμει για την κάλυψη των βασικών αναγκών των σεισμόπληκτων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.