αποξιση ενδομητριου | διατροφη για στιγμα μεσογειακησ αναιμιασ | παγκρεασ | δερματοφυτίαση

Νέο Πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη ΘεσσαλονίκηΤο νέο ανοιχτό Πολυιατρείο εγκαινίασαν οι Γιατροί του Κόσμου, στην Ιωνος Δραγούμη 65, στη Θεσσαλονίκη, όπου εθελοντές γιατροί απ΄όλες τις ειδικότητες θα προσφέρουν αφιλοκερδώς πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο Κρατικό Σύστημα Υγείας, ενώ παράλληλα, θα παρέχεται ψυχολογική και νομική υποστήριξη σε όσα άτομα έχουν ανάγκη.

Όπως τόνισε σε συνέντευξη τύπου η υπεύθυνη του Πολυιατρείου Θεσσαλονίκης κ. Παρθενοπούλου, το αντίστοιχο πολυιατρείο που λειτουργεί στην Αθήνα τα τελευταία 7 χρόνια, το έχουν επισκεφθεί 45.000 άτομα, ενώ δέχεται καθημερινά 100 με 150 άτομα.

Η κ. Παρθενοπούλου δήλωσε ότι τα έξοδα των Πολυιατρείων καλύπτονται κυρίως από συνδρομές και δωρεές από φαρμακευτικές εταιρίες, ενώ οι αποστολές των Γιατρών του Κόσμου καλύπτονται από κοινοτικά κονδύλια.

Αναφερόμενη στην αποστολή της οργάνωσης στο Αφγανιστάν, δήλωσε ότι είναι εγκατεστημένη σε ένα στρατόπεδο προσφύγων, δίπλα στα Ιρανοαφγανικά σύνορα, όπου παρέχεται ιατροφαρμακευτική βοήθεια σε 4.500 πρόσφυγες, ενώ έχει υποβληθεί αίτημα η οργάνωση να αναλάβει ένα μικρό νοσοκομείο στο Αφγανιστάν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.