σχιζοφρενεια θεραπευεται | τριπλος θερμαστης | συνδρομο κρον | αρρυθμίες συμπτώματα | στίγμα

Ολα τα παιδιά του κόσμου, ένα παιδίΠαιδιά διαφόρων φυλών, θρησκειών, εθνικοτήτων συναντήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε μια γιορτή που διοργάνωσε η UNICEF ενόψει των Χριστουγέννων, με στόχο την μεταξύ τους γνωριμία και αποδοχή. Για τέταρταη συνεχή χρονιά, παιδιά από μακρινές χώρες που ζουν στην Ελλάδα, συναντήθηκαν, διασκέδασαν και γνωρίστηκαν μεταξύ τους απευθύνοντας το μήνυμά "όλα τα παιδιά όλου του κόσμου, ένα παιδί". Η γιορτή εντάχθηκε στο πλαίσιο δραστηριοτήτων της UNICEF που για φέτος είναι αφιερωμένες κατά της παιδικής εκμετάλλευσης.

Οι φορείς που βοήθησαν και συμμετείχαν ταυτόχρονα στη γιορτινή αυτή εκδήλωση, ήταν το κέντρο μέριμνας οικογένειας και παιδιού , τα παιδικά χωριά SOS, οι δήμοι Ανω Λιοσίων και Καματερού, η διεθνής κοινωνική υπηρεσία, η ομάδα παιδιών που τελεί υπό την προστασία της UNICEF από τη Λιβερία και φέρει την επωνυμία "Σταυροφόροι Ειρήνης" , το διαπολιτισμικό σχολείο από το Γκάζι και το νηπιαγωγείο Μουντίν Νεγιόν με παιδιά από τις Φιλιππίνες.

Ο υπεύθυνος ενημέρωσης της UNICEF Ηλίας Λυμπέρης ανέφερε ότι τα παιδιά από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ιράν, την Λιβερία, παιδιά χριστιανόπουλα, μουσουλμανάκια ή άλλων θρησκευμάτων μέσα από το παιχνίδι, μέσα από το πιάσιμο του χεριού και μέσα από την προσωπική αγκαλιά, μπορούν να νιώσουν αδέλφια και αυτό είναι ένας από τους στόχους της UNICEF με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.