περιαρθριτιδα | βιταμίνη α πηγές | κνημιαια αρτηρια | ποια οργανα βρισκονται δεξια | Αυστραλιανη νοσοςς | λοιμωξη

Αυξάνονται οι ασθενείς με AIDS στην ΒρετανίαΟ αριθμός των ασθενών που διαγνώσθηκαν με λοίμωξη από HIV στην Μεγ. Βρετανία, αναμένεται να είναι ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. Νέα δεδομένα που φθάνουν στο Public Health Services Laboratory (PHLS), δείχνουν ότι 2.868 νέα περιστατικά έχουν μέχρι σήμερα αναφερθεί και αναμένονται ακόμη περισσότερα. Τα περιστατικά αφορούν το 2000 και ο δρ Barry Evans, διευθυντής στο κέντρο μεταδιδόμενων νοσημάτων, λέει ότι αυτήν τη χρονιά , οι περιπτώσεις παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 7% σε σχέση με το 1999, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα επίπεδα του HIV στους ετεροφυλοφίλους ξεπέρασαν αυτά των ομοφυλοφίλων (1318 νέα περιστατικά).

Στη Μεγ. Βρετανία περίπου 20.000 ενήλικες έχουν AIDS και μια νέα διάγνωση γίνεται κάθε 3 ώρες. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ασθενείς έχουν μολυνθεί πριν μερικά χρόνια και πρόκειται για άτομα που επισκέφθηκαν περιοχές όπως είναι η Κεντρική Αφρική. Σύμφωνα με τον δρ. Evans αυτά τα ευρήματα συνιστούν ότι η επιδημία του AIDS δεν έχει ελεγχεί και τα μέτρα πρόληψης και ελέγχου πρέπει να εντατικοποιηθούν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.