300 ασθενείς φέρεται να σκότωσε ο “Δρ. Θάνατος” στην Βρετανία

Ο πρώην οικογενειακός γιατρός κ. Χάρολντ Σίπμαν, που καταδικάσθηκε σε ισόβια δεσμά για τον θάνατο 15 ασθενών του, στην ουσία έχει σκοτώσει περίπου 300 ανθρώπους, σύμφωνα με επίσημη έρευνα της οποίας τα ευρήματα ενδεχομένως να δημοσιευθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Μία έρευνα για τις δολοφονίες του μεγαλύτερου κατά συρροή δολοφόνου στην ιστορία της χώρας, που πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της δικαστού κ. Τζάνετ Σμίθ, αρχικά εστιάσθηκε σε 800 περιπτώσεις υπόπτων θανάτων, για να περιορισθεί κατόπιν σε 500 υποθέσεις.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, που μπορεί να αποκαλυφθούν στη διάρκεια της εβδομάδος, ο Δρ Σίπμαν έχει σκοτώσει περίπου 300 ανθρώπους στη διάρκεια της τριακονταετούς σταδιοδρομίας του, σύμφωνα με την εφημερίδα Ντέιλι Τέλεγκραφ, ενώ η Ντέιλι Εξπρές προσδιορίζει σε 297 των αριθμό των θυμάτων του σατανικού γιατρού.

Ο 55χρονος κ. Σίπμαν καταδικάσθηκε τον Ιανουάριο του 2000 σε ισόβια κάθειρξη. Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ντέιβιτ Μπλάνκετ επισήμανε την περασμένη Πέμπτη πως η ποινή του δεν πρόκειται να μειωθεί.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση