ασυενιεσ γαλοπυλασ | flefariki sxismi | ανευρυσμα καρδιας | μεσημβρινοί σώματος | πρωτοπαθής χολική κίρρωση

300 ασθενείς φέρεται να σκότωσε ο "Δρ. Θάνατος" στην ΒρετανίαΟ πρώην οικογενειακός γιατρός κ. Χάρολντ Σίπμαν, που καταδικάσθηκε σε ισόβια δεσμά για τον θάνατο 15 ασθενών του, στην ουσία έχει σκοτώσει περίπου 300 ανθρώπους, σύμφωνα με επίσημη έρευνα της οποίας τα ευρήματα ενδεχομένως να δημοσιευθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Μία έρευνα για τις δολοφονίες του μεγαλύτερου κατά συρροή δολοφόνου στην ιστορία της χώρας, που πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της δικαστού κ. Τζάνετ Σμίθ, αρχικά εστιάσθηκε σε 800 περιπτώσεις υπόπτων θανάτων, για να περιορισθεί κατόπιν σε 500 υποθέσεις.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, που μπορεί να αποκαλυφθούν στη διάρκεια της εβδομάδος, ο Δρ Σίπμαν έχει σκοτώσει περίπου 300 ανθρώπους στη διάρκεια της τριακονταετούς σταδιοδρομίας του, σύμφωνα με την εφημερίδα Ντέιλι Τέλεγκραφ, ενώ η Ντέιλι Εξπρές προσδιορίζει σε 297 των αριθμό των θυμάτων του σατανικού γιατρού.

Ο 55χρονος κ. Σίπμαν καταδικάσθηκε τον Ιανουάριο του 2000 σε ισόβια κάθειρξη. Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ντέιβιτ Μπλάνκετ επισήμανε την περασμένη Πέμπτη πως η ποινή του δεν πρόκειται να μειωθεί.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.