τι δεν πρεπει να τρωμε οταν κανουμε εμβολιο | τζιστουδης | πυρετος εξανθηματα ενηλικες | ηπατιτιδες

Οι ασθενείς με εγκεφαλικό δεν αντιμετωπίζονται σωστά στη ΒρετανίαΧιλιάδες ασθενείς - θύματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου στην Μ. Βρετανία, χάνουν τη ζωή τους, ή υφίστανται ανίατες βλάβες, εξ΄ αιτίας της έλλειψης εξειδικευμένης φροντίδας στα νοσοκομεία της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Royal College of Physicians.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ένα μέλος της ένωσης, όποιος προτίθεται να πάθει εγκεφαλικό, είναι προτιμότερο να πάρει το τραίνο και να πάει στην Ντιζόν (πόλη της Γαλλίας, όπου βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα κέντρα αντιμετώπισης αυτών των ασθενών).

Σύμφωνα με έρευνα της ένωσης κάθε χρόνο στην Μ. Βρετανία 130.000 άνθρωποι παθαίνουν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Εξ αυτών το ένα τρίτο πεθαίνει μέσα στον πρώτο χρόνο και ακόμα ένα τρίτο βρίσκεται αντιμέτωπο με κάποια μορφή μόνιμης αναπηρίας. Το τραγικό είναι ότι πολλοί από αυτούς τους ασθενείς θα μπορούσαν να είχαν σωθεί ή να είχαν αποφύγει την αναπηρία.

Η ανεπάρκεια των νοσοκομείων αντιμετωπίζεται με την πρόσληψη προσωπικού και την αγορά των κατάλληλων μέσων, κάτι που έχει αρχίσει να υλοποιείται τα τελευταία χρόνια, αν και με πολύ αργούς ρυθμούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.