εγκολποματα | συκωτι πονος | παραρρινιοι κολποι | κινεζικη ιατρικη | περισφιγμένη βουβωνοκηλη

Η νόσος των τρελών αγελάδων επηρεάζει τις ταυρομαχίεςΣτο εξής οι Ισπανοί θα αποτεφρώνουν τους ηττημένους ταύρους μετά τις ταυρομαχίες αντί να τους τρώνε, ως είθισται, για τον φόβο της νόσου των τρελών αγελάδων, γράφει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελ Παίς. Ο εκπρόσωπος των εκτροφέων κ. Αντόλφο Ροντρίγκες ζήτησε μάλιστα από το κράτος αποζημίωση για τις ζημίες που έχει υποστεί ο κλάδος, αλλά κυβερνητικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν έχει λάβει θέση επί του θέματος.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ενωσης, είναι υποχρεωτική η υποβολή σε ειδικές εξετάσεις για σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια όλων των βοοειδών ηλικίας άνω των 30 μηνών το κρέας των οποίων προορίζεται για κατανάλωση από τον άνθρωπο, αλλά όπως δήλωσε ο κ. Ροντρίγκεζ η γεωγραφική διασπορά των ζώων αυτών καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την εξέτασή τους. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τυχόν ανακάλυψη 'τρελού ταύρου' ανάμεσα στα ζώα που προορίζονται για ταυρομαχίες θα κάνει μεγάλη ζημιά στη μεγάλη παράδοση που έχουν οι ταυρομαχίες στην Ισπανία. Μέχρι στιγμής έχουν επισημανθεί 11 κρούσματα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας σε κτηνοτροφικές μονάδες της Ισπανίας, μεταξύ των οποίων και δύο κρούσματα στην περιοχή της Ναβάρας, τα οποία δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρει η Ελ Παίς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.