ποια είναι η φυσιοθεραπεία για γόνατο | έγκαυμα στο στόμα από ούζο | φαρμακευτικη αμβλωση

Περισσότερα στοιχεία ζητά ο εισαγγελέας για το LipidilΤη διενέργεια συμπληρωματικής προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή την είδηση για το θάνατο ηλικιωμένου που έκανε χρήση του φαρμάκου Lipidil, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος ήδη διερευνά την υπόθεση με το φάρμακο Lipoban, που όπως και το προηγούμενο, χορηγείται κυρίως για την αντιμετώπιση της χοληστερόλης.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι να εντοπιστεί αν ο ΕΟΦ είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τα θανατηφόρα κρούσματα που παρουσιάστηκαν σε ασθενείς που έκαναν χρήση των φαρμάκων και αν ενημέρωσε εγκαίρως το καταναλωτικό κοινό για τις παρενέργειες των φαρμάκων.

Επίσης, έχει εντολή να εξακριβώσει αν αποδεικνύεται αιτιώδης συνάφεια των θανάτων ασθενών με την παράλειψη ανακοίνωσης για τα κρούσματα από τη χρήση των φαρμάκων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.