Τριχοφυτίαση θεραπεια | δυσκοιλιοτητα και βλεννα στα κοπρανα | ξινογαλο για τις φακιδες

Εκτός νοσοκομείου τα περισσότερα καρδιακά επεισόδιαΠερισσότερο από τα δύο τρίτα των καρδιακών προσβολών, στη Σκοτία, συμβαίνουν εκτός νοσοκομείου, σύμφωνα με έρευνα του British Heart Foundation, που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Lancet. Οι θάνατοι που οφείλονται σε καρδιακή προσβολή, είναι ξαφνικοί και σημειώνονται μέσα σε μία ώρα από το επεισόδιο, με αποτέλεσμα το 70% των θανάτων να καταγράφεται εκτός νοσοκομείου, χωρίς να υπάρχει νοσηλεία.

Η έρευνα βασίστηκε στις περιπτώσεις εμφράγματος του μυοκαρδίου που καταγράφθηκαν από το 1986 έως το 1995 στη Σκοτία, όπου βρέθηκε ότι 83,365 άτομα έχασαν τη ζωή τους από πριν κάνουν εισαγωγή σε νοσοκομείο.

Στην έρευνα βρέθηκε επίσης ότι 117.749 άτομα νοσηλεύθηκαν σε νοσοκομείο μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου, εκ των οποίων τα 37,020 έχασαν τη ζωή τους μέσα στον πρώτο χρόνο μετά το επεισόδιο.

Η θνητότητα είναι πολύ μεγαλύτερη στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας όπου μόλις το 40% των ηλικιωμένων επιβίωσε από το έμφραγμα και νοσηλεύθηκε, ποσοστό που φτάνει το 80% στα άτομα ηλικίας μικρότερης των 55 ετών.

Η Σκοτία εξακολουθεί να σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά στεφανιαίας νόσου στη Μεγάλη Βρετανία, παρόλο που υπάρχει πτωτική τάση, όχι μόνο στη χώρα αλλά και στις περισσότερες αναπτυγμένες χώρες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.