πυρετος σε νεογεννητο | αμφισφυριο καταγμα χρονος αποκαταστασης

Πίνακες διατροφής και στα κρέαταΠληροφορίες που αφορούν τη θρεπτική αξία θα πρέπει να φέρουν πλέον το κρέας και τα πουλερικά, όπως ανακοίνωσε, σε ομιλία του την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ο γραμματέας του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ. Κατ' αυτό τον τρόπο ο καταναλωτής θα μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το πόσες θερμίδες, πόσο λίπος και πόση χοληστερόλη περιέχει το κρέας ή το κοτόπουλο που αγοράζει. Η σήμανση αυτή θα αφορά βασικά κομμάτια του κρέατος αλλά και παράγωγα κρέατος, όπως λουκάνικα και αλλαντικά.

Η ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώνει τη βιομηχανία τροφίμων να αναγράφει διατροφικές πληροφορίες στη συσκευασία των τροφίμων με τη μορφή πίνακα ανάλυσης θρεπτικών συστατικών ανά 100 γραμμάρια ή ανά μερίδα. Σε πολλές περιπτώσεις η αναγραφή δεν είναι υποχρεωτική αλλά βασίζεται σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα διατροφικής σήμανσης στο οποίο δύο προηγούμενες εκτιμήσεις έδειξαν ότι οι κατασκευαστές συμμετέχουν σε αυτό σε ποσοστό μικρότερο του 60%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.