ακροαστικα τι ειναι | εκτακτες συστολες | jpatitida b ellinika | διαιτα ατκινς πρωινο

Τσιγάρα χωρίς νικοτίνη από μετάλλαξηH εταιρία Vector Group Ltd ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Vector Tobacco απέκτησε τα δικαιώματα να κινήσει μία διαδικασία για την παραγωγή τσιγάρων ουσιαστικά χωρίς νικοτίνη. Η εταιρία, που έχει έδρα στο Μαϊάμι, δήλωσε ότι η διαδικασία αυτή βασίζεται στην γενετική μετάλλαξη των σπόρων του καπνού, προκειμένου να παρασκευαστεί φύλλο καπνού χωρίς νικοτίνη. Οι αρχικές εξετάσεις που έγιναν στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες δείχνουν ότι τα τσιγάρα που παρασκευάζονται με αυτή τη διαδικασία έχουν καπνό και γεύση ίδια με τα συμβατικά τσιγάρα, όπως αναφέρει η εταιρία Vector. Ο δε κ. Bennett LeBow, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Vector, δήλωσε ότι ‘Πιστεύουμε ότι ένας καπνός ουσιαστικά χωρίς νικοτίνη θα αποτελέσει μία εναλλακτική λύση για τους καπνιστές, η οποία δεν δημιουργεί εξάρτηση και θα μετατρέψει το κάπνισμα καθαρά σε θέμα επιλογής του κάθε ένα'.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.