κράμπες στα πόδια | αντιχειρας τενοντιτιδα | κυστη στο δοντι | σημειο ψοιτη

Ανοικτός ο Παπαδόπουλος σε προτάσεις για τη βελτίωση του ΕΣΥΑνοικτός σε εποικοδομητικές προτάσεις για τη βελτίωση του ΕΣΥ, δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια συζήτησης του σχετικού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ο κ. Παπαδόπουλος προανήγγειλε την κατάθεση άλλων πέντε νομοσχεδίων, για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης της δημοσιας υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά οτι 'τώρα είναι ώριμες οι καταστάσεις, αλλά υπάρχει και απαίτηση των πολιτών για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας'. Παράλληλα, επανέλαβε οτι "θα είναι ανυποχώρητος μπροστά σε όσους θέλουν να παρερμηνεύουν τα γεγονότα και να λεηλατούν το σύστημα υγείας με φαινόμενα διαφθοράς και αδιαφάνειας...'.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των πανεπιστημιακών γιατρών σε διατάξεις του νομοσχεδίου ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε οτι δεν πρόκειται να βρούν θέμα αντισυνταγματικότητας και πρόσθεσε οτι ειναι παράλογο οι πανεπιστημιακοί γιατροί να είναι διευθυντές σε δημόσια νοσοκομεία και ταυτόχρονα να εργάζονται σε ιδιωτικά και διαγνωστικά κέντρα. 'Στόχος μας ειναι ένα ανθεκτικό σύστημα υγείας, που θα αποτρέπει παράνομες σχέσεις και συναλλαγές', είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. Πάντως, τα κόμματα της αντιπολίτευσης εστίασαν την κριτική τους στη λειτουργία των απογευματινών ιατρείων, καθώς οι βουλευτές επισήμαναν οτι δημιουργείται άλλη μια ευκαιρία για χρηματισμό του προσωπικού από τους ασθενείς, ενώ αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα τους καθώς δεν θα λειτουργούν απογευματινά χειρουργεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.