εκκολπωμα εντερου | λαγονοψοϊτης μυς | πηξη αιματος αιτια | περισπωμένη αρτηρια | ποσα κιλα εινα σε θερμιδες

Απομακρύνθηκε από το υπουργείο Υγείας ο κ. Α. ΠαπαδόπουλοςΜε μία λιτή δήλωση, ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος γνωστοποίησε μετά την ημίωρη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι ο κ. Σημίτης ζήτησε την παραίτηση του, την οποία και υπέβαλε.

Η πλήρης δήλωση του κ. Παπαδόπουλου έχει ως εξής:

Είχαμε μια πολύ ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση με τον Πρόεδρο.

Ο Πρωθυπουργός μου ζήτησε την παραίτησή μου, την οποίαν και υπέβαλα. Τον ευχαρίστησα για την εμπιστοσύνη του με την ανάθεση τριών κορυφαίων υπουργείων: Οικονομικών αρχικά ως συνέχεια της προηγούμενης κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, Εσωτερικών – Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Υγείας και Πρόνοιας.

Θα συνεχίσω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα μέχρι το τέλος της θητείας αυτής της Βουλής, καθώς και του στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σας ευχαριστώ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.