τροφες με κορεσμενα λιπαρα | που βρίσκεται το τυφλο | κυστες κατω γναθου και πονος στο αυτι

Παπαδόπουλος: Ανταγωνιστικό ΕΣΥ η μόνη λύσηΕάν δεν κατορθώσει το ΕΣΥ να ανταγωνισθεί τον ιδιωτικό τομέα ακόμη και στο επίπεδο της ξενοδοχειακής υποστήριξης των Νοσοκομείων, τότε δεν θα μπορέσει να επιβιώσει το δημόσιο σύστημα υγείας, τόνισε ο υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Παπαδόπουλος επαναφέρει τα μονόκλινα και τις σουΐτες στα Δημόσια Νοσοκομεία, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας με τους νέους θαλάμους, μονόκλινους και δίκλινους, που δημιουργήθηκαν, αρχίζει η μέση Ελληνίδα να γυρίζει πίσω στο κρατικό μαιευτήριο.

Ο κ. Παπαδόπουλος θεωρεί ότι μέχρι το τέλος του 2002 οι πολίτες θα διαπιστώσουν τέτοια διαφορά στα δημόσια νοσοκομεία που δεν θα το πιστεύουν, ωστόσο, απαιτείται συστηματική δουλειά, υπομονή, επιμονή και αντοχή στην αντίδραση του συστήματος στις αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν σταδιακά.

Σε ότι αφορά τους οικονομικούς πόρους που είναι αναγκαίοι για την υλοποίηση του εκσυγχρονισμού της δημόσιας υγείας, ο υπουργός επεσήμανε ότι εκτός από την αξιοποίηση των σχετικών πόρων από το Γ' ΚΠΣ, αναζητούνται νέες μορφές χρηματοδότησης, έξω από τα Προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων ή τους εθνικούς και κοινοτικούς πόρους, όπως σύγχρονες χρηματοδοτικές μορφές σε συνεργασία με τράπεζες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.