στομαχι ασθενειες | κυφωση | στειρωση γατας | αερας στους πνευμονες | αντισωματα κυτταρομεγαλοιου ορου (cmv) igg

Παπαδόπουλος για το ασφαλιστικόΟι αλλαγές στο ασφαλιστικό πρέπει να αποσκοπούν σε ενοποιήσεις ταμείων, εισαγωγή κεφαλαιοποιητικών στοιχείων και διαχωρισμό των κλάδων Υγείας από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, υποστήριξε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλος σε εκδήλωση για την παρουσίαση μελέτης του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) για το ασφαλιστικό.

Ο κ. Παπαδόπουλος τάχθηκε επίσης υπέρ των συμπερασμάτων της έκθεσης του καθηγητή Γιώργου Σπράου και της μελέτης του βρετανικού οίκου Government Actuary's Department, επεσήμανε ότι το πρόβλημα έπρεπε να αντιμετωπιστεί χθες" και τόνισε ότι ενόψει της μεταρρύθμισης πρέπει να αποφευχθούν οι γενικολογίες και οι λογικές του πολιτικού κόστους.

Με τις απόψεις του κ. Παπαδόπουλου, συντάχθηκε και ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Γιώργος Σουφλιάς, ο οποίος ζήτησε επανεξέταση των ρυθμίσεων για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα και των αναπηρικών συντάξεων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.