ταχυκαρδία αντιμετώπιση | κοχλιας αυτιου | συμπτώματα υπότασης | ηλεκτροβελονισμος | ιογενης αμυγδαλιτιδα

Στα σχολεία της Αγγλίας το "χάπι της επόμενης ημέρας"Από την νοσοκόμα του σχολείου τους θα μπορούν να παίρνουν το «χάπι της επόμενης ημέρας» οι ανήλικες βρετανίδες μαθήτριες και μάλιστα χωρίς να ενημερώνονται οι γονείς τους, εφόσον το επιθυμούν. Το νέο αυτό μέτρο εγκρίθηκε από την αρμόδια υγιειονομική υπηρεσία και αποβλέπει στο να μειώσει τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες των ανήλικων κοριτσιών. Το χάπι αυτό δρα σαν ισχυρό αντισυλληπτικό και χορηγείται μετά την σεξουαλική επαφή, δεν συνιστάται όμως η συχνή χρήση του.

Εντός των προσεχών μηνών το χάπι της επόμενης μέρας θα πωλείται ελεύθερα στα φαρμακεία της Βρετανίας σε άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών, ενώ ήδη ορισμένα σχολεία άρχισαν νο το διαθέτουν, αφού οι αρχές πιστεύουν ότι οι μαθήτριες είναι προτιμότερο να το παίρνουν στο σχολείο και υπό την καθοδήγηση της νοσηλεύτριας, παρά να το προμηθεύονται από αλλού. Ορισμένοι γονείς πάντως εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους, καθώς δεν θα μαθαίνουν αν η κόρη τους έκανε χρήση του χαπιού λόγω του ιατρικού απορρήτου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.