μηνισκος | πολυαρθραλγία | κολιτιδα ομοιοπαθητικη | ιος μικροβιο διαφορα | προδρομικος πλακουντας αιτια

Στρατιωτικοί και φοιτητές υποβάλλονται σε προληπτικές εξετάσειςΟλοι οι στρατιωτικοί οι οποίοι υπηρέτησαν στη Βοσνία και το Κόσοβο μπορούν να υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η εντολή δόθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς και οι στρατιωτικοί θα γίνονται αμέσως δεκτοί από τα νοσοκομεία. Ειδικοί του Πενταγώνου θεωρούν πάντως ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, καθώς οι Ελληνικές μονάδες δεν βρίσκονται κοντά σε περιοχές που χρησιμοποιήθηκαν οι βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Ωστόσο ανησυχία κυριαρχεί και στους φοιτητές που σπουδάζουν στη Γιουκοσλαβία και πολλοί από αυτούς έσπευσαν ήδη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσαλλονίκης όπου και τους έγιναν όλες οι ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις.Οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα, ενώ τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων θα δοθούν τη Δευτέρα. Ιδιαίτερα ανήσυχοι για την υγεία των παιδιών τους δηλώνουν και οι γονείς των φοιτητών αυτών και ήδη έχουν εκφράσει αίτημα για μη συνέχιση των σπουδών στη Γιουκοσλαβία και μεταγραφή στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.