κερατιτιδα | σκληρυντική χολαγγειίτιδα συμπτωματα | τι ειναι ενδομητριο

Εργαστηριακές εξετάσεις στο σπίτι με έξυπνη κάρτα



Μια νέα επαναστατική συσκευή, που πρόκειται σύντομα να κυκλοφορίσει στην Μ. Βρετανία, δίνει την δυνατότητα στα άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη ή που έχουν υψηλά επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους από το σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν μικροβιολογικές εξετάσεις σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο.

H νέα αυτή συσκευή, η οποία επινοήθηκε από τον κ. James Jackson, βραβεύτηκε πρόσφατα στο Medical Futures Innovations Awards.

Η πρωτοποριακή αυτή συσκευή διαθέτει ένα ειδικό μικροτσίπ, το οποίο καταγράφει τα αποτελέσματα της εξέτασης και στην συνέχεια τα στέλνει στο εργαστήριο για την απαραίτητη ανάλυση. Μέσα σε λίγες μέρες ο ασθενής λαμβάνει στο σπίτι τις απαντήσεις και ενημερώνεται λεπτομερώς για την κατάσταση της υγείας του.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει μικρό μέγεθος και βάρος και μεταφέρεται εύκολα. Τα αποτελέσματα της θεωρούνται αξιόπιστα και μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη για τους ηλικιωμένους, που δεν είναι σε θέση να κάνουν πολλές μετακινήσεις.

Η συσκευή θα διατίθεται σε χαμηλή τιμή, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να την αποκτήσουν. Η συστηματική παρακολούθηση της υγείας κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να περιοριστούν μελλοντικές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.