αυχενικό σύνδρομο συμπτώματα | μολυνση κερατοειδους | πονος στα εντερα | ευερεθιστο εντερο βλεννα | πολυποδας

Το Μάρτιο οι εξετάσεις στο ΔΙΚΑΤΣΑΟι εξετάσεις για την αναγνώριση του πτυχίου των απόφοιτων των Ιατρικών Σχολών ανατολικών χωρών θα γίνουν από το ΔΙΚΑΤΣΑ (Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής) τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια να δοθεί και νέα εξεταστική περίοδος και τον Ιούνιο.

Αυτό υποσχέθηκε σύμφωνα με τους εκπροσώπους των πτυχιούχων των σχολών αυτών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδέιας, ο ειδικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κ. Διονύσης Κλάδης.

Οι πτυχιούχοι των σχολών αυτών ζητούν να καθιερωθούν τρεις φορές εξετάσεις το χρόνο, καθώς πολλοί έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους από μήνες και δεν μπορούν να βρουν επαγγελματική διέξοδο, αφού δεν δίνουν εξετάσεις για να τους δοθεί η ισοτιμία των πτυχίων τους με αυτά που δίδονται από τα ελληνικά πανεπιστήμια.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.