ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις | πως γινεται η εξεταση για το στιγμα | κλοπιδογρελη ανεπιθυμητες ενεργειες

Ανήσυχοι οι 'Γιατροί του Κόσμου' για τις βόμβες ουρανίουΤη διεξαγωγή εκτεταμένων και έγκυρων μελετών στο γενικό πληθυσμό και στους στρατιώτες που υπηρέτησαν ή εξακολουθούν να υπηρετούν στο Κόσοβο, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι "Γιατροί του Κόσμου". Η οργάνωση εκφράζοντας την ανησυχία της για τις συνέπειες από τη χρήση βομβών απεμπλουτισμένου ουρανίου, θεωρεί ότι τα αποτελέσματα των μελετών αυτών, πρέπει να δημοσιευθούν στον διεθνή επιστημονικό Τύπο, προκειμένου η επιστημονική κοινότητα να κρίνει σωστά και αμερόληπτα την κρισιμότητα της κατάστασης.

Επιπλέον, οι 'Γιατροί του Κόσμου', που νοσηλεύουν, τόσο στο Κόσοβο, όσο και στη Σερβία πολλούς ασθενείς με νεοπλασματικά νοσήματα, ζητούν από το ελληνικό υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας να αυξήσει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε αντινεοπλασματικά φάρμακα και σε προγράμματα παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα. Οσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν, τηλεφωνικώς, με τους "Γιατρούς του Κόσμου" στον αριθμό 0937 236672 με την ιατρό κυρία Αθανασίου ή στον αριθμό 0974 431338 με το συνάδελφό της, κ.Κανάκη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.