πολυποδες εντερου | συγγενεις υπερτροφικη πυλωρικη στενωση | νόσος crohn | ακτινογραφια θωρακος

Προσεκτικοί στο τιμόνι αλλά όχι στο αλκοόλ οι ΘεσσαλονικείςΠαρ΄ όλο ότι 6 οδηγοί την ημέρα οδηγούν υπό την επήρρεια αλκοόλ, μείωση κατά 15% παρουσίασαν τα τροχαία το 2000 στη συμπρωτεύουσα σε σχέση με το 1999, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την διεύθυνση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Την περσινή χρονιά, στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας, 126 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 1.757 τραυματίστηκαν (από τους οποίους οι 164 βαριά) σε 1.311 τροχαία δυστυχήματα, εκ των οποίων 105 ήταν θανατηφόρα.

Οπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία στη διάρκεια του περασμένου χρόνου βεβαιώθηκαν 16.184 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, ενώ άλλοι 5.871 οδηγοί παραπέμφθηκαν για πλημμέλημμα για το ίδιο αδίκημα. Αλλοι 3.253 εντοπίστηκαν από συνεργεία της τροχαίας να πραγματοποιούν αντικανονικές προσπεράσεις. Επίσης δόθηκαν 5.156 κλήσεις για παραβίαση σηματοδοτών και 354 για παραβίαση προτεραιότητας, ενώ εντοπίστηκαν και 7.213 οδηγοί χωρίς διπλώματα. Επίσης, στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού επισκέφτηκαν την έκθεση της τροχαίας Θεσσαλονίκης -που πραγματοποιήθηκε από τις 24/11 μέχρι τις 22/12- 30.000 άτομα, ενώ συνεχίστηκαν οι ενημερωτικές ομιλίες αξιωματικών της τροχαίας σε σχολεία της πόλης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.