H τεχνολογία της εξωσωματικής στην υπηρεσία της Σελίν Ντιόν

Ενα δεύτερο γονιμοποιημένο ωάριο της πασίγνωστης τραγουδίστριας της ποπ μουσικής Σελίν Ντιόν, φυλάσσεται σε κέντρο γονιμότητας στη Νέα Υόρκη και όπως δήλωσε η διάσημη σταρ σε τηλεοπτική συνέντευξη της, ελπίζει ότι μια μέρα θα χαρίσει στον γιό της, τον οποίο κυοφορεί, το δίδυμο αδελφό του. Τη συνέντευξη μετέδωσε το TVA, το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο του Κεμπέκ, όπου η 32χρονη γαλλοκαναδή ντίβα είπε ότι πρόκειται να γεννήσει το γιό της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Οπως εξήγησε στην συνέντευξη της η κ. Ντιόν, ένα ακόμη γονιμοποιημένο ωάριο καταψύχθηκε πέντε ημέρες μετά από τη σύλληψή του και φυλάσσεται σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Νέα Υόρκη. Η σύλληψη του μωρού, που αναμένεται να γεννηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου και ενός άλλου εμβρύου έγινε την ίδια στιγμή, με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Πατέρας είναι ο σύζυγός της και μανατζέρ της Ρενέ Ανζελίλ. ‘Ετσι έχω το δίδυμό του. Τεχνικά, λέγεται δίδυμο. Δεν σημαίνει ότι είναι μονωογενείς δίδυμοι (δηλαδή προερχόμενοι από ένα ωάριο και δύο σπερματοζωάρια) αλλά η σύλληψή τους έγινε την ίδια στιγμή’, διευκρίνισε η Ντιόν από το σπίτι της στο Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα.

Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε πολύ ευτυχισμένη με την εγκυμοσύνη της και ότι ο γιός της θα έχει όνομα στο οποίο θα περιλαμβάνεται και το όνομα Ρενέ, που είναι του συζύγου της. Η Ντιόν που έγινε διάσημη με μουσικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων και το τραγούδι “My Heart Will Go On” από την ταινία ‘Τιτανικός’, είπε ότι το Μάρτιο υπέβαλε μήνυση κατά της αμερικανικής εφημερίδας ‘National Enquirer’, ζητώντας αποζημίωση 20 εκατομμύρια δολάρια, επειδή δημοσιεύθηκε ψευδώς ότι κυοφορεί δίδυμα.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση