χαμηλες σφιξεις | υπερτροφια καρδιας | εξετασεις στο θωρακα | στην ιγμοριτιδα επιτρεπετε η καταδυση

Εκκληση ανθρωπισμού στο Ισραήλ από τους Γιατρούς του κόσμουΜετά την μετ' εμποδίων αερογέφυρα ζωής, που στήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, για τη μεταφορά 20 σοβαρά τραυματισμένων Παλαιστινίων στη χώρα μας, οι γιατροί του κόσμου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα σοβαρά ανθρωπιστικά προβλήματα που δημιουργεί η στάση των Ισραηλινών αρχών, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αδικαιολόγητης άρνησής τους να επιτρέψουν τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας. Σχετική ανθρωπιστική βοήθεια, με προορισμό την κάλυψη των αναγκών νοσοκομείων της Δυτικής Οχθης και της Γάζας παραμένει μπλοκαρισμένη, από τις 30 Νοεμβρίου, στο αεροδρόμιο του Καϊρου, λόγω της άρνησης των αρχών του Ισραήλ να επιτρέψουν τη μεταφορά της.

Για το λόγο αυτό οι γιατροί του κόσμου απευθύνουν έκκληση προς τις ισραηλινές αρχές να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και ανθρωπισμό που αρμόζει με την ιστορία του Ισραηλινού λαού και να διευκολύνουν την άμεση μεταφορά του ανθρωπιστικού φορτίου. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν συγκεκριμένα ότι ‘Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα απαραβίαστα και ιερά δικαιώματα των τραυματιών και ασθενών θα γίνουν σεβαστά και δεν θα χρειαστεί να γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμα ανθρωπιστικής καταστροφής’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.