αποχρεμπτικό σιρόπι | katagma dontiou | Τρυπημα απο βελόνα | κολυμβηση και σκολιωση | μαντου αντιδραση

Παιδιά από την Παλαιστίνη και το Ισραήλ σε κατασκηνώσεις στην ΕλλάδαΕκατοντάδες παιδιά από την Παλαιστίνη και το Ισραήλ θα φιλοξενηθούν σε εγκαταστάσεις κατασκηνώσεων κεντρικών Δήμων της χώρας μας, μετά από σχετική πρωτοβουλία της ΚΕΔΚΕ. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν η Αρχιεπισκοπή της Ελλάδας, η Ελληνική Επιτροπή Συνεργασίας της UNICEF, το ελληνικό τμήμα των "Γιατρών χωρίς Σύνορα", η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και οργανώσεων έλαβαν την παραπάνω απόφαση με σκοπό να δοθεί μία ευκαιρία στα παιδιά αυτά να ξεφύγουν, έστω και για λίγο από τα δεινά του πολέμου.

Ανάλογη πρωτοβουλία ανθρωπιστικής φύσεως είχε γίνει και στο παρελθόν, με τη φιλοξενία παιδιών από τη Γιουγκοσλαβία. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και αμέσως μετά το καλοκαίρι και τις δημοτικές εκλογές, με απώτερο στόχο να φιλοξενηθούν τα παιδιά για μια ολόκληρη σχολική περίοδο μαζί με τους δασκάλους τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.