στιγμα μεσογειακης αναιμιας | αναπνευστικη φυσικοθεραπεια ασκησεις | μεγαλα εξωτερικα χειλη

Eπιστήμες του Ανθρώπου και Εθνικό Κέντρο ΒιβλίουΤην οικονομική ενίσχυση της έκδοσης σημαντικών έργων από τον χώρο των επιστημών του Ανθρώπου, αποφάσισε το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ). Οπως ανέφερε σε συνέντευξη τύπου η πρόεδρος του Κέντρου κ. Ρ. Σταυρίδου-Πατρικίου, η οικονομική ενίσχυση δίνεται για την έκδοση έργων υψηλής ποιότητας, που θεωρούνται έργα αναφοράς στους τομείς της επιστημιολογίας, ανθρωπολογίας, ψυχανάλυσης, φιλοσοφίας, ιστορίας, κοινωνιολογίας, οικονομίας, δικαίου, πολιτικής επιστήμης, γλωσσολογίας, θεωρίας της λογοτεχνίας.

Συγκεκριμένα προβλέπεται η επιχορήγηση της έκδοσης ανέκδοτων ελληνικών έργων και η μετάφραση έργων της διεθνούς βιβλιογραφίας, η επιλογή των οποίων γίνεται από εννεαμελή επιτροπή, την οποία συγκρότησε το ΕΚΕΒΙ. Κατ'εξαίρεση για το 2000 οι αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 2001. Οι αιτήσεις για επιχορήγηση υποβάλλονται στο ΕΚΕΒΙ δύο φορές το χρόνο, από 20 έως 30 Μαρτίου και από 20 έως 30 Σεπτεμβρίου. Για το πρόγραμμα αυτό, το ΕΚΕΒΙ θα διαθέσει από τον προϋπολογισμό του 2000, το συνολικό ποσό των πενήντα εκατομμυρίων δρχ. Η επιχορήγηση μπορεί να καλύπτει μέχρι το 35% του συνολικού κόστους της έκδοσης και δεν θα υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια δραχμές κατά περίπτωση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.