μικροβιο στον πνευμονα | foreas nosou vampire | καλοηθες εξογκωμα στο στομα | μεσογειακη αναιμια

Μπους κατά κάθε μορφής κλωνοποίησης του ανθρώπουΤην έγκριση νόμου κατά της κλωνοποίησης του ανθρώπου, αλλά και της κλωνοποίησης για ερευνητικούς σκοπούς θα ζητήσει από τη Γερουσία ο πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Τζόρτζ Μπους, ο οποίος σε ομιλία του σε ακροατήριο γιατρών, επιστημόνων, γερουσιαστών, θρησκευτικών ηγετών και ατόμων με αναπηρίες τόνισε οτιδήποτε λιγότερο από ολοκληρωτική απαγόρευση είναι ανήθικο και εντελώς αδύνατο να εφαρμοστεί.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ακόμα ότι η ζωή είναι δημιουργία, όχι εμπόριο και ότι οι εξελίξεις στη βιοτεχνολογία δεν πρέπει ποτέ να αποβούν σε βάρος της ανθρώπινης συνείδησης.

Ιδιαίτερα κατηγορηματικός ήταν και σχετικά με τη κλωνοποίηση ανθρώπινων εμβρύων για ερευνητικούς σκοπούς λέγοντας ότι και αυτή θα πρέπει να απαγορευτεί ολοκληρωτικά, καθώς είναι ανήθικο η δημιουργία εμβρύων και στη συνέχεια η θανάτωση τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.