τζιστουδης | μεθοδος ηλεκτροθεραπειας | καρκίνος στη μύτη | μαθηματα διατροφης σε παιδια

Για ασφαλή οδήγηση; Παραμιλείστε!Οι εξαγριωμένοι οδηγοί πρέπει να αρχίσουν να μιλούν στον εαυτό τους. Μόνο έτσι θα κατορθώσουν να μειώσουν την ένταση, που αισθάνονται στο τιμόνι, την ώρα που οδηγούν. Αυτή την περίεργη ανακοίνωση έκανε η Ενωση Οδηγών και Περιηγητών της Αυστρίας. Οπως τονίζει η λέσχη οδηγών στην ανακοίνωσή της, η οργή διακόπτει την ικανότητα του οδηγού να επεξεργασθεί διάφορες πληροφορίες, ακόμα και εντολές του εγκεφάλου, με δυσμενείς ορισμένες φορές συνέπειες.

Για το λόγο αυτό και προς αποφυγή και εκτόνωση της έντασης, η λέσχη οδηγών συνιστά στους οδηγούς να χρησιμοποιούν ορισμένες λέξεις, τις οποίες μάλιστα θα πρέπει να φωνάζουν δυνατά. Προτείνει δε ένα συγκεκριμένο μονόλογο του τύπου ‘Δεν το έκανε σκόπιμα, απλά δεν με είδε... δεν το έκανε με σκοπό να με ενοχλήσει’, διευκρινίζοντας ότι εάν αυτό αποτύχει, τότε ο οδηγός είναι σκόπιμο να αρχίσει να μετρά μέχρι το 10, με κλειστά τα μάτια. Αυτή είναι μια μέθοδος, που συνήθως στέφεται με αρκετή επιτυχία, υπό την προυπόθεση βέβαια ότι δεν θα κλείνετε τα μάτια όταν οδηγείτε, παρά μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι ακίνητο!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.