βελονισμος σημεια | ποσεσ θερμιδεσ εχει το κιλο | θηλωμα γλωσσας | υγιεινη σπιτιού | mifepristone (ru-486) τιμη

Μηνύσεις σε αεροπορικές εταιρίες για το σύνδρομο της οικονομικής θέσηςΠέντε πολύ γνωστές αεροπορικές εταιρίες οδηγούνται στη δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υπέβαλαν εις βάρος τους, επιβάτες, που υπέστησαν το ‘σύνδρομο της οικονομικής θέσης’. Το γεγονός αυτό ανακοίνωσαν δικηγόροι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, σύμφωνα με τους οποίους, δέκα άτομα υπέβαλαν μήνυση κατά των εταιριών: Quantas, British Airways, Air France, Emirates Airlines και Air Νew Zealand. Το "σύνδρομο οικονομικής θέσης" που έχει αρχίσει να απασχολεί τις αεροπορικές εταιρίες, πλήττει τους επιβάτες, που παραμένουν ακίνητοι και καθιστοί μέσα στο αεροπλάνο, καθ΄όλη τη διάρκεια πτήσεων άνω των πέντε ωρών, ιδιαιτέρως δε εκείνους που έχουν προδιάθεση για καρδιοαγγειακό επεισόδιο. Η παραμονή σε καθιστή θέση για πολλές ώρες μέσα σ'ένα περιορισμένο χώρο εμποδίζει την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα και προκαλεί τον κίνδυνο θρόμβωσης ή σχηματισμού θρόμβων στο αίμα. Οι θρόμβοι ενδέχεται με την κυκλοφορία του αίματος να φθάσουν στην καρδιά και στους πνεύμονες προκαλώντας εμβολές, οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Οι μηνυτές κατηγορούν τις εταιρίες αυτές γιατί παρέλειψαν να τους ενημερώσουν για τους κινδύνους που διέτρεχαν, με το να παραμένουν καθισμένοι στη θέση τους κατά τη διάρκεια πολύωρης πτήσης. Ο κάθε ένας από τους μηνυτές αιτείται αποζημιώσεως 60.000 δολαρίων Αυστραλίας. Ενας από αυτούς είναι ο σύζυγος της 28χρονης Εμα Κριστόφερσεν από την Ουαλία, που πέθανε το Σεπτέμβριο από θρόμβωση στο αεροδρόμιο του Λονδίνο, στο Χίθροου, μετά από 20 ώρες πτήσης από τη Μελβούρνη με την εταιρία Quantas. Αλλη μηνύτρια είναι η 24χρονη Ρεβέκα Μπράουν από την Αυστραλία, η οποία κατηγορεί τις Βρετανικές Αερογραμμές, καθώς όπως ισχυρίζεται τα τελευταία τρία χρόνια υποφέρει από έντονες κράμπες στα πόδια, οι οποίες προκλήθηκαν από πολύωρη πτήση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Λονδίνο, καθώς είχαν σχηματιστεί θρόμβοι στο αίμα της. Οπως δήλωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι, όλοι οι μηνυτές νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο για διάστημα από 5 έως 10 ημέρες, ενώ απαιτήθηκε μεγάλο διάστημα για την μετέπειτα ανάρρωσή τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.