αθηρωματικος δεικτης | ph οι σωστεσ τιμεσ για τον ανθρωπο | συνδεσμοι γονατου | θώρακας ανατομία

Η Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών θα δώσει το παρών το 2004Οδοντιατρική περίθαλψη στους αθλητές και στους συνοδούς τους, οι οποίοι θα έρθουν στην χώρα μας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, προσφέρθηκε να προσφέρει εθελοντικά η Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Η πρόταση κατατέθηκε από τον πρόεδρο της Σχολής, καθηγητή κ. Β. Τσάτσα και στόχο έχει την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στους χώρους διαμονής και τέλεσης των αγώνων.

Στην προσπάθεια αυτή έχουν ενδιαφερθεί να συμμετάσχουν το μεγαλύτερο μέρος του επιστημονικού προσωπικού της σχολής, οι εξειδικευμένοι άμισθοι επιστημονικοί συνεργάτες και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές. Αν και τα οδοντιατρικά περιστατικά κατά την διάρκεια των αγώνων δεν είναι και πολύ συχνά, η άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπισή τους έχει μεγάλη σημασία για τον αθλητή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.