7 μηνων δεν στέκεται | καταγμα ωμογληνης | ουρια | ερπης κολπου

Δεν είναι για τα δόντια σας!Ο Δρ Gerhard Steenkamp δεν είναι ένας συνηθισμένος οδοντίατρος. Είναι ένας από τους κορυφαίους οδοντιάτρους που ειδικεύεται στην κτηνιατρική με ασθενείς λιοντάρια, τίγρεις, λεοπαρδάλεις, σκαντζόχοιρους, τσιτάχ, ιπποπόταμους, ελέφαντες! Από την Νότια Αφρική, απ' όπου κατάγεται, έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Μπορείτε βέβαια να φαντασθείτε οτι η δουλειά του δεν είναι καθόλου εύκολη. Αν ένας οδοντίατρος προσπαθεί να πείσει ένα πιστιρίκο ή έναν ιδιότροπο μεσήλικα να ανοίξει το στόμα του, τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ αν έχει να κάνει κανείς με ένα ελέφαντα μερικών τόνων! Αν και οι ασθενείς του έχουν υποβληθεί σε αναισθησία, φαντασθείτε έναν ιπποπόταμο να ξυπνάει κατά λάθος στη μέση μιας οδοντιατρικής επέμβασης.

Ένα ακόμα ζήτημα είναι τα εργαλεία και τα υλικά που απαιτούνται γι' αυτή τη δουλειά. Προφανώς, τα συνηθισμένα εργαλεία και υλικά δεν είναι αυτό που χρειάζεται για να κάνει κανείς μια απονεύρωση σε ελέφαντα.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του και στο video που ακολουθεί.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.