υψηλή αμυλάση | τσιμπουρια σκυλων | γεωγραφικη γλωσσα | υδραερικα επιπεδα | ακροαστικά σε παιδιά | ΟΙΣΟΦΑΓΟΣΟΓΚΟΣ

Λήξη των μέτρων για τον αφθώδη στον ΕβροAίρονται από σήμερα με σχετική απόφαση της Μόνιμης Κτηνιατρικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ενωσης,τα περιοριστικά μέτρα στη διακίνηση ζώων και κρεάτων από το νομό Εβρου, που είχαν ξεκινήσει από τα μέσα του καλοκαιριού, αμέσως μετά από την εμφάνιση της ζωονόσου. Σημειωτέον ότι μόνο στο Νομό Εβρου, εξαιτίας του αφθώδους πυρετού θανατώθηκαν πάνω από δέκα χιλιάδες μικρά και μεγάλα ζώα. Ο αφθώδης πυρετός, μεταδόθηκε στην Ελλάδα από την γειτονική Τουρκία.

Αρχισε επιπλέον και η καταβολή των αποζημιώσεων στους κτηνοτρόφους του Εβρου, οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Ο Νομάρχης Εβρου κ. Γιώργος Ντόλιος, ενημέρωση ότι ήδη από εχθές το πρωί έχουν κατατεθεί στις τράπεζες οι αποζημιώσεις των κτηνοτρόφων που έχασαν τα κοπάδια τους και υπέστησαν ζημιές λόγω του αφθώδους πυρετού. Οι αποζημιώσεις αφορούν το 90% των κτηνοτρόφων. Από τις καταστάσεις απουσιάζουν οι εκτροφές, για τις οποίες διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και εκτροφές, σε ποσοστό 10%, στις οποίες εμφανίσθηκε η ζωονόσος το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.