φλεγμονη εντερου | λεμφαδενες στον πισινο σκυλου | stadio upnou n1 | εξαρθρωση σαγονιου διαγνωση

Λήψη μέτρων κατά της Ελλάδας από την Ε.Ε. για την ποιότητα του νερούΤη λήψη νομικών μέτρων κατά εννέα κρατών μελών της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για την μη τήρηση της κοινοτικής νομοθεσίας σχετικά με την ποιότητα του νερού, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πιο συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτίθεται να κινηθεί εναντίον της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Σουηδίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας και της Γαλλίας.

Όσον αφορά την Ελλάδα, η Επιτροπή έχει αποφασίσει να αποστείλει γραπτή προειδοποίηση εξαιτίας της αδυναμίας των ελληνικών αρχών να παράσχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους εφαρμόζεται η κοινοτική οδηγία σχετικά με τη διαχείριση των αστικών λυμάτων.

Σύμφωνα με την Επιτροπή τα συγκεκριμένα κράτη μέλη δεν έχουν εφαρμόσει Οδηγίες της ΕΕ σχετικά με τα κριτήρια για την ποιότητα των νερών που είναι κατάλληλα για κολύμβηση, καθώς και για αυτά που αφορούν το πόσιμο νερό.

’λλες κοινοτικές ρυθμίσεις που αφορούν στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι η οδηγία για τα αστικά λύματα, η οποία θέτει προϋποθέσεις για τη χρήση των νερών που προκύπτουν ως απόβλητα από τα μεγάλα αστικά κέντρα και τις πόλεις, η οδηγία για τα νιτρικά άλατα που αποσκοπεί στη μείωση της ρύπανσης που προκύπτει από γεωργικές εργασίες, καθώς και η οδηγία για την απομάκρυνση επικίνδυνων ουσιών, που προσδιορίζει τους απαραίτητους ελέγχους για την απομάκρυνση ρυπογόνων ουσιών από βιομηχανίες και άλλες δραστηριότητες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.