σκαλοπατια γυμναστικη | πως γινεται η καλιεργια μυκοπλασματων | yaga αναπνοες | ατυπη πνευμονια συμπτωματα

Πανελλαδικό συλλαλητήριο των φοιτητών ΙατρικήςΣτους δρόμους κατεβαίνουν για άλλη μια φορά οι φοιτητές Ιατρικής όλης της χώρας, συμμετέχοντας σε Πανελλαδικό Συλλαλητήριο προς το Υπουργείο Υγείας που θα γίνει στις 11 το πρωί σήμερα Δευτέρα. Οι φοιτητές αντιδρούν στις εξετάσεις που θα υποχρεώνονται οι νέοι γιατροί να δώσουν, μετά την λήψη του πτυχίου, για να αποκτήσουν άδεια εξάσκησης επαγγέλματος και να ξεκινήσουν ειδικότητα, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας κ. Α. Παπαδόπουλου, τίς οποίες οι φοιτητές δεν θεωρούν ικανοποιητικές. Σε σχετικό δελτίο τύπου που μας απέστειλε ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
'Σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/11/00, ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Αθήνας θα πραγματοποιήσει, μαζί με τους άλλους συλλόγους φοιτητών Ιατρικής της χώρας (Αλεξανδρούπολης, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Ιωαννίνων και Ηρακλείου), Πανελλαδικό Συλλαλητήριο προς το Υπουργείο Υγείας, Δευτέρα 20/11/00 και ώρα 11.00 (Προσυγκέντρωση στα Προπύλαια).
Στο Υπουργείο Υγείας οι φοιτητές θα ζητήσουν συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Α. Παπαδόπουλο, για να απαιτήσουν να ευθυγραμμιστεί το Υπουργείο Υγείας με τις θέσεις των Γενικών Συνελεύσεων, που διατυπώνουν πως 'μοναδικό προαπαιτούμενο για άδεια άσκησης επαγγέλματος και έναρξη ειδικότητας είναι το πτυχίο Ιατρικής'.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και φορείς των νοσοκομειακών ιατρών, καθώς και άλλοι φοιτητικοί σύλλογοι.'

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.