απονευρωση | χοντραδι δτον προκτο | φυματιωση συμπτωματα | ρευματα σε τραυματισμους φυσικοθεραπεια

Μέτρα για τα βοοειδή παίρνει η Ελλαδα, έστω και μόνη τηςΣε μονομερή λήψη μέτρων θα καταφύγει η Ελλάδα σε περίπτωση που η Ε.Ε δεν πάρει αποφάσεις σχετικά με την νόσο «των τρελών αγαλάδων». Η άποψη που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι να επεκταθούν τα τεστ για την εντόπιση της νόσου σε όλα τα είδη των βοοειδών, αλλά η απαγόρευση της χρήσης ζωικών αλεύρων στις ζωοτροφές προς το παρόν αποκλείεται. Το ερώτημα που τίθεται εκ των πραγμάτων είναι, ποιός θα επωμιστεί το κόστος των τεστ.

Η κυβέρνηση φαίνεται πάντως αποφασισμένη να προχωρήσει στην επέκταση των τεστ ανεξάρτητα με το τι αποφάσεις θα λάβει η Ε.Ε. Κάθε τεστ κοστίζει 12.000 και το υπουργείο Γεωργίας θα υποβάλλει αίτημα στην Ε.Ε. γαι την χρηματοδότηση αυτού του προγράμματος. Η επέκταση των τεστ αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους ή και νωρίτερα, ανάλογα με τις αποφάσειςτου Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας της Ενωσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.