υπερλειτουργια εντερου ηχοι μετα απο εγχειρηση | εξογκωμα στο στερνο | στρωματα για κυφωση

Η σεξουαλική δραστηριότητα των εφήβωνΜαθητές Γυμνασίου, οι οποίοι έχουν δεσμό, πιστεύουν ότι οι φίλοι τους έχουν έντονη σεξουαλική δραστηριότητα ή καταναλώνουν αλκοόλ είναι πιο πιθανό να έχουν σεξουαλική επαφή σε νεαρή ηλικία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έγινε στην Αμερική. Το 47% των εφήβων που έχουν δεσμό, έχουν ήδη έλθει σε σεξουαλική επαφή κατά τα χρόνια του γυμνασίου, ενώ ένα ποσοστό μόλις 23% των εφήβων που δεν έχουν δεσμό, είχαν ανάλογη ερωτική επαφή. Τα αποτελέσματα αυτά ανακοινώθηκαν σε μία συνάντηση του American Public Health Association, που έγινε στη Βοστώνη και βασίζονται σε μία τετραετή έρευνα, που έγινε ανάμεσα σε 950 μαθητές 17 διαφορετικών γυμνασίων του Ohio και του Kentucky.

Οπως δήλωσε ο Δρ.Rick S. Zimmerman και η Katharine Attwood του Πανεπιστημίου του Kentucky, ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα είναι να γίνει αντιληπτό ότι υπάρχουν δύο ομάδες μαθητών, εκείνοι που μυούνται στην ερωτική επαφή από νωρίς και εκείνοι που αποφασίζουν να περιμένουν μέχρι να μεγαλώσουν. Πρέπει να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι ακόμη και εάν νομίζουν ότι όλοι κάνουν έρωτα, αυτό δεν είναι αληθές, αφού μόνο ένα 25-30% των εφήβων, έχουν σεξουαλική επαφή στην περίοδο του γυμνασίου.

Εκείνοι οι μαθητές, που αναβάλλουν την σεξουαλική τους δραστηριότητα μέχρι να μεγαλώσουν, συνήθως έχουν ως σκοπό τους να επιτύχουν μεγάλη βαθμολογία στο σχολείο τους ή είναι μέλη κάποιων θρησκευτικών οργανώσεων. Πάντως, όπως διευκρινίζει ο κ. Zimmerman, σε κάθε περίπτωση οι εκπαιδευτικοί πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την αντίληψη που έχει ο κάθε μαθητής, εάν σκοπεύουν να επηρεάσουν τη συμπεριφορά και τη στάση του απέναντι στην ερωτική πράξη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.