τι σημαινει οταν τα κοπρανα ειναι μαυρα | κονδυλώματα στην εγκυμοσύνη | παρενεργειες απο red bull

Η σεξουαλική ταυτότητα περιλαμβάνεται στον γενετικό κώδικαΟι σεξουαλικές προτιμήσεις επηρεάζονται σημαντικά από τα γονίδια μας, σύμφωνα με μελέτη που έγινε σε αδέλφια, δίδυμα και μη, η οποία δημοσιεύεται στο περιοδικό American Journal of Psychiatry. Στην έρευνα μελετήθηκαν οι σεξουαλικές προτιμήσεις (ετερόφυλοι, ομοφυλόφιλοι ή αμφίφυλοι) 1.588 μονοωογενών και διωογενών διδύμων (794 ζευγάρια) και 1.380 μη δίδυμων αδελφών. Οπως διαπιστώθηκε η συμφωνία και η ταυτότητα στις σεξουαλικές προτιμήσεις ήταν πολύ μεγάλη στα μονοωογενή δίδυμα (προέρχονται από την διαίρεση ενός γονιμοποιημένου ωαρίου, και έχουν κοινό γενετικό κώδικά), φθάνοντας το 32%, ενώ ήταν μικρότερη στα δυωογενή (8%). Επιπλέον φάνηκε ότι οι γενετικοί παράγοντες επηρεάζουν πολύ περισσότερο τις σεξουαλικές προτιμήσεις από ότι άλλοι παράγονες, όπως για παράδειγμα το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο όμως παίζει και αυτό καθοριστικό ρόλο.

Ο Kenneth S. Kendler του Medical College of Virginia Virginia Commonwealth University in Richmond δήλωσε ότι ‘προηγούμενες έρευνες σε δίδυμους σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις δεν στηρίζονταν σε τόσο συστηματικές μεθόδους επιλογής δειγμάτων και έτσι τα αποτελέσματά τους ήταν αμφίβολα. Αυτό δεν συμβαίνει στην παρούσα έρευνα'. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο βαθμός ομοιότητας των σεξουαλικών προτιμήσεων στα δυωογενή δίδυμα, είναι παρόμοιος με αυτόν των μη διδύμων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.