πως δημιουργηθηκε ο αι βασιλης | διατασις βαλβιδος | συμπτώματα περιτονίτιδας | πορτοκαλι κοπρανα | θετικα γαμου

Διευκρινήσεις του Υπουργείου Γεωργίας για τα γαλλικά κρέαταΟ Υπουργός Γεωργίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι η Ισπανία προέβη σε απαγόρευση του γαλλικού κρέατος, ενώ έκαναν λόγο για δήθεν αδράνεια των Ελληνικών αρχών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

'1. Πρώτη η Ελλάδα, μετά την αποκάλυψη ότι διατέθηκαν κρέατα στην αγορά από βοοειδή της Γαλλίας τα οποία προσβλήθηκαν από την ασθένεια BSE, προέβη σε δεσμεύσεις και εντατικούς ελέγχους κρεάτων.
2. Τα κοινοτικά θέματα και προβλήματα, επιλύονται στα κοινοτικά όργανα. Επομένως, αν αιτιολογούνται μέτρα, αυτά θα αποφασισθούν στην Μόνιμη Επιτροπή Κτηνιατρικής, η οποία θα συνέλθει την επόμενη εβδομάδα. Μονομερή μέτρα ισοδυναμούν με εμπορικό ενδοκοινοτικό πόλεμο και δεν οδηγούν, παρά μόνο στην ακύρωση κοινών πολιτικών.
3. Η Ισπανία, η οποία συνορεύει με τη Γαλλία, δεν έλαβε μέτρα για το κρέας, αλλά μόνο για την εισαγωγή ζώντων ζώων αναπαραγωγής, εμβρύων και ωαρίων!
4. Η χώρα μας, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του προβλήματος για την ανθρώπινη υγεία και την κτηνοτροφία, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα αυστηρά μέτρα. '

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.