πρωτοπαθη χολικη κιρρωση | ανατομια σωματοσ | αντισωματα cmv igg | θυροοειδιτιδα | συνδρομο sjogren | νοσος Κρον

Εμπάργκο της Αυστραλίας σε κρέατα και γαλακτοκομικά από τη ΕΕΗ Αυστραλία ανακοίνωσε την προσωρινή απαγόρευση εισαγωγής κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και την Ελλάδα, καθώς και από τον υπόλοιπο κόσμο, με εξαίρεση τις εισαγωγές από ΗΠΑ, Καναδά, Νέα Ζηλανδία και Ινδονησία.

Η απαγόρευση αποτελεί πλήγμα για τις εξαγωγές ελληνικών τυριών και γιαουρτιού στην Αυστραλία, η κατανάλωση των οποίων παρουσιάζει τελευταία ανοδική τάση.

Οπως ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία η απαγόρευση αυτή επιβάλλεται καθώς ο αφθώδης πυρετός που πλήττει τη Βρετανία, αποτελεί απειλή και για την Αυστραλία που παράγει τεράστιες ποσότητες κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους στους ταξιδιώτες που φθάνουν στα λιμάνια και τα αεροδρόμια της από το εξωτερικό. Η Αυστραλία ως γνωστόν, εξάγει κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Λόγω του αφθώδους πυρετού που τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει αύξηση η εξαγωγή αυστραλιανών κρεάτων, ενώ εντυπωσιακή είναι και η αύξηση εξαγωγών κρέατος καγκουρό!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.