καλοηθεις ογκοι πνευμονα | ασκησεις ενδυναμωσης. μετα απο καταγμα. λεκανης | βιοψια κροταφικησ αρτηριασ

'Ταυτότητες' στο κρέας βάζει το Υπουργείο ΓεωργίαςΣτη λήψη των κατάλληλων μέτρων προσανατολίζεται πλέον το υπουργείο Γεωργίας, μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί σε όλη την Ευρώπη από τα κρούσματα της νόσου των ‘τρελών αγελάδων’. Σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις του υπουργού κ. Γ. Ανωμερίτη προς την επιτροπή παραγωγής και εμπορίου, θα υπάρχουν πλέον, επάνω στις συσκευασίες του κιμά, ειδικές ταμπέλες στις οποίες θα αναγράφονται ο χρόνος γέννησης του ζώου, η χώρα γέννησης και άλλα χρήσιμα στοιχεία, ενώ επιπλέον θα καθιερωθεί για κάθε ζώο ένα ειδικό έντυπο, όπου θα αναφέρεται ο κωδικός αριθμός του, καθώς και η χώρα προέλευσης και μετακίνησής του.

Αξιοσημείωτο εξάλλου είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με κοινοτική οδηγία, που πρόκεται να εφαρμοστεί στα κράτη-μέλη της Ευρώπης, θα καταστρέφονται και δεν θα πωλούνται οι σπλήνες των ζώων. Ο κ. Ανωμερίτης διευκρίνησε, σε σχετική ενημέρωση προς τα μέλη της επιτροπής, ότι η τρεμώδης νόσος, που εμφανίστηκε σε αιγοπρόβατα της Κρήτης, αποτελεί μία ζωογόνο νόσο, γνωστή εδώ και 200 χρόνια, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τη νόσο των τρελών αγελάδων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.