εμβόλιο ανεμοβλογιάς παρενέργειες | χοληστερινη | υπερλειτουργια επινεφριδιων | περιαρθριτιδα | γιν και γιανγκ

Αρση των μέτρων για τον αφθώδη πυρετό στον ΕβροΑίρονται τα περιοριστικά μέτρα για τον αφθώδη πυρετό, που είχε λάβει η Μόνιμη Κτηνιατρική Επιτροπή και αφορούσαν τον νομό Εβρου, μετά από λεπτομερή ανάλυση όλων των μέτρων που ελήφθησαν από το Υπουργείο Γεωργίας και την αξιολόγηση των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων. Ο αρμόδιος Υφυπουργός Γεωργίας, κ. Φώτης Χατζημιχάλης, τόνισε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν και η αυστηρή εφαρμογή τους από τις υπηρεσίες, με την συνεργασία των παραγωγών, απέδωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε η χώρα μας να είναι πλήρως απαλλαγμένη από τον αφθώδη πυρετό.

Ο κ. Χατζημιχάλης ανέφερε επίσης ότι προτίθεται να αναθεωρήσει ολόκληρο το σύστημα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος EVROS, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η πιθανότητα εμφάνισης ανάλογων κρουσμάτων στο μέλλον. Το πρόγραμμα EVROS αφορά την Επιδημιολογική Επιτήρηση Εξωτικών Νοσημάτων σε περιοχές «υψηλού κινδύνου› που διατρέχουν ειδικό επιδημιολογικό κίνδυνο, από έξωθεν εισβολή εξωτικών νοσημάτων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.