αυστραλιανο συνδρομο συμπτωματα | ατυπη πνευμονια | ποσες φλεβες εχει το ανθρωπινο σωμα | ανεμοβλογια εικονες

Ανάγκη ελέγχου και περίθαλψης των μεταναστών με AIDSΚίνητρα για τους μετανάστες, προκειμένου να εμπιστεύονται τις υγειονομικές αρχές της Ελλάδος και να υποβάλονται στους σχετικούς ελέγχους και στην κατάλληλη θεραπεία, εάν προκύψει ότι έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS ζητά η Νέα Δημοκρατία, διαφωνώντας με το νέο σχέδιο νόμου που αφορά την περίθαλψη των μεταναστών.

Συγκεκριμένα ο κ. Κακλαμάνης τομεάρχης υγείας της Ν.Δ., αναφέρθηκε στην υποχρέωση της πολιτείας για άσκηση τέτοιας πολιτικής, καθώς μόνο κατ΄αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία στη χώρα μας. Πρέπει οι οικονομικοί μετανάστες να αποβάλουν το φόβο ότι ενδέχεται να απελαθούν ή να υποστούν συνέπειες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε θα καταλήγουν ποτέ στα υγειονομικά κέντρα ελέγχου, με εμφανή τον κίνδυνο να διασπείρουν και άλλα μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως η φυματίωση. Επισημαίνει δε ότι δεν μπορεί να τίθεται ζήτημα οικονομικού κόστους σε τομείς που άπτονται θέματα δημόσιας υγείας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρέπει να είναι φυσικά αυτονόητη η χορήγηση των φαρμάκων, καθώς και η νοσοκομειακή περίθαλψη όσων πάσχουν από AIDS.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.