φλεβες | αριστερο καρδιακο μπλοκ | γάτες αρρώστιες | υπερθυρεοειδισμος θεραπεια με βοτανα | Κύστες στο ηπαρ

Αναμένεται ο διαχωρισμός των σιαμαίωνΑναμένεται απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που θα επιτρέψει στους χειρουργούς να διαχωρίσουν δύο σιαμαία κοριτσάκια, σε αντίθεση με την επιθυμία των γονέων τους. Τα δίδυμα κοριτσάκια, Jodie και Mary, που γεννήθηκαν στο Manchester στις 8 Αυγούστου, έχουν μία μόνο καρδιά και δύο πνεύμονες. Αν οι γιατροί προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση για το διαχωρισμό τους, η Mary θα πεθάνει.

Σημαντικό ρόλο στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης παίζει το γεγονός ότι αν τα σιαμαία κορίτσια δεν διαχωριστούν, θα πεθάνουν και τα δύο μέσα σε λίγους μήνες, αφού η καρδιά και οι πνεύμονες της Jodie δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που θα έχει το σώμα της αδερφής της.

Οι γονείς των κοριτσιών, που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη, αρνούνται τη χειρουργική επέμβαση, αφού κάτι τέτοιο σημαίνει το θάνατο του ενός κοριτσιού, υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατο να συνεναίσουν στο θάνατο ενός από τα παιδιά τους ώστε να επιβιώσει το άλλο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.