τι σημαινει εξαλειψη τραχηλου | αυτολογη μεσοθεραπεια ποτε δειχνει αποτελεσμα | τι ειναι ο χοινοκοκος

Πιπεριές αντι για εμβόλιαΠώς θα σας φαινόταν, αν αντί να κάνετε εμβόλιο, αρκούσε να φάτε μερικές πιπεριές, προκειμένου να προφυλαχθείτε απο την ηπατίτιδα C; Μάλλον απίθανο! Οι επιστήμονες όμως του Εργαστηρίου Γενετικής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, πιστεύουν ότι σε μερικά χρόνια αυτό θα γίνει κατορθωτό, καθώς πέτυχαν να τοποθετήσουν το αντιγόνο της ηπατίτιδας C στον καρπό πιπεριάς. Τρώγοντας αυτές τις ειδικές πιπεριές, στον οργανισμό θα εισέρχεται το αντιγόνο με αποτέλεσμα την διέγερση του ανοσοποιητικού μηχανισμού και την παραγωγή αντισωμάτων.

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο διευθυντής του Εργαστηρίου, καθηγητής κ. Α. Τσαυτάρης, η επιτυχία αυτή αποτελεί ένα παγκόσμιας σημασίας επίτευγμα, καθώς ανοίγει νέους δρόμους στην καταπολέμηση πολλών ασθενειών. Αμερικανοί επιστήμονες είχαν επιτύχει παρόμοια αποτελέσματα, εισάγοντας αντιγόνα της ηπατίτιδος Α σε πατάτες και μπανάνες, αλλά τα συγκεκριμένα προϊόντα παρουσιάζουν προβλήματα στην κατανάλωση τους. Η πιπεριά επιλέχτηκε από τους Ελληνες γενετιστές γιατί καλλιεργείται στις περισσότερες χώρες του κόσμου, είναι ανθεκτική και δεν χάνει τις πρωτεΐνες της με το μαγείρεμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.