τερατωμα | εμβολιο διφθεριτιδας τετανου κοκκυτη | χορηγηση οξυγονου σε εγκυο | lihts τσιγαρα | πυρετος δεκατα

Αποσύρθηκαν εμβόλια της Aventis κατά της ηπατίτιδας Α στη ΒρετανίαΗ εταιρεία Aventis Pasteur MSD απέσυρε από την αγορά τα εμβόλια που παρασκευάζει για την ηπατίτιδα Α, VAQTA Paediatric and VAQTA Adult, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της, κάποια από αυτά που παρασκευάστηκαν κατά την περίοδο 1997 – 1998, είναι πιθανό να μην προσφέρουν την ανάλογη προστασία.

Τα εμβόλια αυτά γίνονται σε άτομα που ταξιδεύουν σε χώρες όπου οι φτωχές συνθήκες υγιεινής ευνοούν την μόλυνση από ηπατίτιδα Α΄, καθώς επίσης και σε άτομα που λόγω επαγγέλματος θεωρούνται ότι διατρέχουν υψηλό κίνδυνο μολύνσεως.

Η εταιρεία συνιστά στα άτομα που υπάγονται σε αυτές τις κατηγορίες να επαναλάβουν τον εμβολιασμό και να ελέγξουν αν είχαν εμβολιασθεί με εμβόλια που ανήκαν στις μη αποτελεσματικές παρτίδες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.