Προετοιμάστε το δέρμα σας για το χειμώνα!

Προετοιμάστε το δέρμα σας για το χειμώνα!Οι διακοπές έχουν ήδη τελειώσει για όλους. Τα παιδιά έχουν επιστρέψει στο σχολείο και η ζέστη του καλοκαιριού είναι σχεδόν παρελθόν. Αυτό σημαίνει την άφιξη μιας νέας εποχής, μιας εποχής που είναι ιδανική προκειμένου να προετοιμάσετε το δέρμα σας για να αντιμετωπίσει το χειμώνα.
Το φθινόπωρο αποτελεί μια περίοδο καινούριας αρχής σε όλους τους τομείς και είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσετε από τώρα την περιποίησή του ώστε να εμφανιστείτε λαμπεροί στις προσεχείς γιορτές που δεν απέχουν πολύ!

Με τις αλλαγές που φέρνει κάθε εποχή, το δέρμα παρουσιάζει νέες ανάγκες και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και να καταπολεμηθούν Σίγουρα θα έχετε αρχίσει να προσέχετε τις αλλαγές στο δέρμα σας με το ξεκίνημα του φθινοπώρου. Γιατί όμως; Η θερμοκρασία αλλάζει. Ο καιρός έξω γίνεται ψυχρότερος. Τα air condition παύουν σταδιακά να λειτουργούν και η θερμοκρασία ανεβαίνει στους εσωτερικούς χώρους. Το δέρμα αρχίζει να παρουσιάζει ξηρότητα ακόμη και μέσα στο σπίτι ή το γραφείο.

Βαθύς καθαρισμός

Το καλοκαίρι και οι επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας έχουν σίγουρα αφήσει τα σημάδια τους. Ξεκινήστε με έναν βαθύ καθαρισμό και απαλλαγείτε από το περιττό σμήγμα και τα μαύρα στίγματα που έχουν συσσωρευτεί στο δέρμα σας.
Το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα, τα οποία αποτελούν έναν συνδυασμό νεκρών κυττάρων και σταθεροποιημένου σμήγματος, λειτουργούν σαν ένα φράγμα για το δέρμα το οποίο μπλοκάρει την αναπνοή και το σωστό μεταβολισμό των κυττάρων. Το αποτέλεσμα είναι μια θαμπή και κουρασμένη όψη και μια αίσθηση ασφυξίας.
Απαλλαγείτε λοιπόν το συντομότερο δυνατό από ότι εμποδίζει το δέρμα σας να λειτουργήσει όπως πρέπει, πραγματοποιώντας τον βαθύ καθαρισμό σε μια ειδικευμένη αισθητικό.

Ενυδάτωση

Η ξηρασία που παρουσιάζεται στο δέρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα γιατί είναι υπεύθυνη για την έλλειψη ελαστικότητας που προκαλεί γραμμές εκφράσεως. Αφιερώστε πέντε μόνο λεπτά από τον χρόνο σας σε τακτική καθημερινή βάση και εφαρμόστε πρωί και βράδυ τα κατάλληλα προϊόντα που θα αποκαταστήσουν την υγρασία των εξωτερικών στιβάδων. Προχωρήστε στη συνέχεια σε βαθύτερη αποκατάσταση της υγρασίας επισκεπτόμενοι αισθητικό και μέσω της διαδικασίας της αισθητικής ιοντοφόρησης αποκαταστήστε την υγρασία και στα ενδότερα στρώματα.

Αν το δέρμα σας έχει πληγεί εξαιτίας του ήλιου από πανάδες, μπορείτε κάλλιστα να ξεκινήσετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία με οξέα φρούτων που θα σας απαλλάξει ή θα απαλύνει σημαντικά τα προβλήματα αυτά και στη συνέχεια να φροντίσετε για την κατάλληλη ενυδάτωσή του.

Προσέξτε ιδιαίτερα την περιοχή των ματιών λόγω της εξαιρετικής ευαισθησίας που παρουσιάζει, αποκαλύπτοντας έτσι πρώτη τα σημάδια του χρόνου και τις αλλαγές του καιρού. Τοποθετήστε σε καθημερινή βάση κρέμα ματιών ώστε να εξασφαλίσετε την ενυδάτωση. Αν έχετε τη δυνατότητα, ακολουθήστε μια κούρα ματιών σε εργαστήριο αισθητικής και χαρίστε τα καλύτερα δυνατόν αποτελέσματα στα μάτια σας.

Προετοιμαστείτε τώρα, αν θέλετε να είστε λαμπεροί για έναν καλό χειμώνα!

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση