κιρρωση | στενωση ισθμου αορτης | τκε φυσιολογικες τιμες | μηνισκος | δηλητηριαση απο οργανοφωσφορικα

Ξεκινούν τον χειμώνα οι έλεγχοι σε νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείαςΤακτικοί ποιοτικοί, οικονομικοί και διαχειριστικοί έλεγχοι θα ξεκινήσουν τον χειμώνα στα δημόσια νοσοκομεία, τις ιδιωτικές κλινικές και σε άλλες υπηρεσίες υγείας. Με απόφαση του υπουργού Υγείας - Πρόνοιας κ. Αλ. Παπαδόπουλου, προκηρύχθηκαν 134 θέσεις για τη στελέχωση του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας βάσει του νόμου 2920/2001 που πρόσφατα ψηφίστηκε στη βουλή.

Εκτός από τα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία οι έλεγχοι θα διενεργούνται και σε διαγνωστικά κέντρα, στις υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και των άλλων ασφαλιστικών ταμείων, σε ιδρύματα πρόνοιας, και υπηρεσίες υγείας νομαρχιών.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί μέσα στο φθινόπωρο, έτσι ώστε ο κεντρικός μηχανισμός ελέγχου στους τομείς υγείας και πρόνοιας να λειτουργήσει το ταχύτερο.
Όσοι επιλεγούν θα μετεκπαιδευτούν πάνω σε σύγχρονες μεθόδους επιθεώρησης και ελέγχου που θα αποβλέπουν στην αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα των δομών υγείας και πρόνοιας. Παράλληλα, το υπουργείο προχωρά στις διαδικασίες που θα εξασφαλίσουν τις υποδομές της νέας υπηρεσίας (κτίρια, τεχνολογικός εξοπλισμός, μηχανοργάνωση).

Οι θέσεις που προκηρύχθηκαν είναι: γενικού επιθεωρητού, τριών βοηθών γενικού επιθεωρητού, 100 επιθεωρητών εκ των οποίων οι 40 είναι υγειονομικοί, οι 40 διοικητικοί και οικονομικοί και οι 20 κοινωνικοί επιθεωρητές. Επίσης, προκηρύχθηκαν 30 θέσεις βοηθών επιθεωρητών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.