αυτοανοσο νοσημα | καρκινοσ οισοφαγου μεταστασεισ | νοσο παζε | καρκινος λεπτου εντερου χειρουργειο

Προχωρά η κλωνοποίηση κυττάρων ανθρώπινων εμβρύων στην Βρετανία.Αίρονται οι επιφυλάξεις της Βρεττανικής κυβέρνησης για την κλωνοποίηση εμβρύων με μοναδικό σκοπό την παραγωγή οργάνων του ανθρώπινου σώματος για μεταμοσχεύσεις. Σε ανακοίνωση της τονίζεται ότι η νέα τεχνολογία δεν θα χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση για την παραγωγή ζωντανών ανθρώπινων ομοιοτύπων αλλά μόνον στον τομέα παραγωγής οργάνων για μεταμοσχεύσεις.

Aντίθετα στις ΗΠΑ ο Dr. Greg Koski επικεφαλής αξιωματούχος του ομοσπονδιακού γραφείου ελέγχου της έρευνας στον άνθρωπο διετύπωσε τον έντονο σκεπτικισμό του. Προβλέψε οτι τα συμφερόντα των εταιριών βιοτεχνολογίας είναι τόσο μεγάλα ώστε αν δεν θεσμοθετηθεί ένα αυστηρό πλαίσιο διαφάνειας, όλο το το σύστημα θα τεθεί σύντομα εκτός ελέγχου. Επισημαίνει μάλιστα οτι αν δεν συμβεί αυτό η ανεξαρησία της επιστημονικής γνώμης θα φαλκιδευθεί βάναυσα απο τις οικονομικές σχέσεις των ερευνητών με τις εταιρίες συμπαρασύρωντας όλη την κοινωνία σε λάθος κατευθύνση

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.